Проява на лош политически вкус ще бъде, ако президентът на

...
Проява на лош политически вкус ще бъде, ако президентът на
Коментари Харесай

Дариткова: Проява на лош политически вкус ще е, ако президентът наложи вето заради сделката за F-16

" Проява на неприятен политически усет ще бъде, в случай че президентът на България Румен Радев наложи несъгласие върху актуализацията на бюджета поради договорката с изтребителите Ф-16. " Това сподели пред БНР ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ - лекар Даниела Дариткова. Тя даде определение за налагането на несъгласие, от страна на президента, като го назова " кардинално държание ".
Дариткова изрази мнение, че всичко това евентуално ще продължи до края на това ръководство. " Ние търсим поддръжка от национално виновните сили в Народното събрание за потвърждаване на посоката, в която България е поела още преди 15 години “, уточни тя. Даниела Дариткова разяснява, че на процедура краят на тази парламентарна сесия е и самобитно начало на предизборната акцията за идния през есента локален избор.
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ посочи,че сега партията е в процедура на номинации за кметове и общински съветници, която би трябвало да завърши доникъде на идващия месец. След това следва да бъде изработен и разбор на всяка обособена общинска конструкция. Накрая ще бъдат оповестени и окончателните номинации, които през септември ще бъдат претенденти за кметове на локалната власт от Политическа партия ГЕРБ по градове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР