Провокативната отново взриви мрежата, но този път се потопи изцяло

...
Провокативната отново взриви мрежата, но този път се потопи изцяло
Коментари Харесай

Славина Думбaлска: Хората са шокирани от новата ми песен!

Провокативната още веднъж взриви мрежата, само че този път се потопи напълно в средите на попфолка. Затова я поканихме при нас за повторно и е впуснахме във трогателен диалог. Какво ѝ донесе тази смяна, по какъв начин реагираха почитателите ѝ на кои фолк певици би желала да наподобява ще разберете в идващите редове!

Здравей, Славина! Как се чувстваш, откакто пусна новата си ария?

Много бързо вървим напред, с доста хъс поемаме нови пътища! Втората ария е доста по-различна от първата. Това беше и целият маркетинг към нея. Хората не го чакаха, бяха доста шокирани и изумени от уменията ми. Започнаха да ме намират хора, които до момента не са чували за мен, защото това си е попфолк план.

Как е в дебрите на попфолка и каква е разликата с предходната ария?

Чувствам се доста не намясто и неподготвена, само че и доста разчувствана. Винаги мога да надграждам. Сякаш стартирам нова глава от живота си!

А имаш ли обичана попфолк певица?

Имам доста приятелки в тази промишлеността. Любимки са ми алфите - Лидия, Симона и Десита. Със Симона съм си доста близка и я виждам повече като другарка. Най-любимата ми чалга певица постоянно е била Лидия. А от по-старото потомство - когато бях дребна се възхищавах на Гергана. Сега считам, че най-висока топка за Преслава и Галена.

По какво си приличаш с тях и какви разлики намираш?

Оприличавам се по доста малко неща с тях. Определено към момента нямам опита да доближи това равнище. В момента доста ги подражавам като звучене, с цел да се науча. Убедена съм, че ще намеря нужното звучене.

Коя попфолк ария би желала да изпълниш?

Песента " Грешници” на Лидия. Това е обичаната ми ария. За мен тя е вяра. Нямах самообладание да отида в студиото и да запиша кавър.

Разкажи ни за снимачния развой и за мъжете в клипа.

Беше доста занимателно, тъй като камерата се въртеше, а аз трябваше да върша съвсем едни и същи пози от самото начало. Понякога леко ги блъсках, един от тях без да желае ме опипа. Заедно с режисьорите избрахме мъжете и се получи многообразие от разнообразни видове. За мен беше най-важно да се съобщи посланието, че мъжете са разнообразни, само че никой от тях не може да ме има. Най-трудна ми беше независимата сцена с мъжа, тъй като трябваше да докарам избран вид съблазън. Но най-после точно тя се получи най-любимата ми в клипа.

Навлезе ли към този момент в драмата на попфолк средите?

Все още не съм се сблъскала с никакъв негативизъм. Винаги има хейт мнения, само че към момента не съм срещала никакви проблеми. Моите другари в промишлеността са извънредно подкрепящи и постоянно биха ми споделили, в случай че нещо не е ок. Диона беше коментирала, че доста ѝ харесва ария та.

Ти си извънредно естествена и непринудена на фона на останалите попфолк изпълнителки. Би ли трансформирала нещо по себе си?

Според мен няма нищо неприятно да искаш да се промениш. Аз считам, че давам образец за това, че можеш да изглеждаш както си изглеждаш. Младите фенки, които ме гледат би трябвало да знаят, че не е нужно да си съвършен. Не знам дали бих трансформирала нещо - в никакъв случай не споделям в никакъв случай!

Къде седят мъжете на сцената на Славина, на кои известни певици я оприличават нейните почитатели и по какъв начин отговори на нашите пикантни въпроси в играта Съм/Не съм гледайте в нашето ново видео!

***

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР