Проверката тече, има установени автомобили, които са предмет на издирване.

...
Проверката тече, има установени автомобили, които са предмет на издирване.
Коментари Харесай

Бегълците от затвора ще бъдат открити, убеден е Младен Маринов



" Проверката тече, има открити коли, които са предмет на търсене. Не е изяснено с каква кола са избягали двамата рецидивисти Владимир Пелов и Радослав Колев, от Софийския централен затвор ", разяснява пред БТВ основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Той е уверен, че бегълците ще бъдат открити , а издирването продължава със съществени темпове. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи даде образец с бягството от пандиза на Хосе и Шатката през 2014 година Хосе е арестуван в Португалия , следва процедура по връщането му тук, изясни Маринов.

По отношение на Владимир Пелов той предизвести, че жителите би трябвало да са внимателни, тъй като става въпрос за човек, който няма да се церемони. Всичко е допустимо, по тази причина е потърсена и интернационална помощ , разяснява основният секретар, опцията пандизчиите да изоставен България .

 Неопитни чиновници са причина за бягството от пандиза на Пелов и Колев
Неопитни чиновници са причина за бягството от пандиза на Пелов и Колев

Ролята на техниката е ненапълно, в случай че го няма човешкият фактор, разяснява заместник-правосъдният министър Проданов

По отношение на ареста на кмета на регион " Младост " Десислава Иванчева , която престоя с белезници към 5 часа, Маринов изясни, че всеки случай е характерен. " Задържаният остава толкоз, колкото е належащо, в това число и наличие при осъществяване на претършуване , огледи, изземване, което цели да подсигурява бистрота и праволинейност при осъществяване на процесуално-следствените дейности ", добави той.

" Нашето присъединяване е с оглед използване на полицейски пълномощия до избран стадий. Разследването се води от Специализираната прокуратура и от Комисията за противопоставяне на корупцията ", изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

 Нарочно забавени процедури довели до рушвет за Десислава Иванчева Обновена
Нарочно забавени процедури довели до рушвет за Десислава Иванчева

При доказване на виновност може да се получи сред 10 и 20 година затвор

По версия за персонален претекст се работи в тази ситуация със залятата с киселина жена в София .

" Той ни се удостоверява и предвид на това, че потърпевшата не е безапелационна в информацията , която дава, и не сме уверени, че 100% ни спомага. Има неща, които тя не споделя и съзнателно прикрива . Работи се и по претекстове, свързани бизнеса, който тя развива дружно със брачна половинка си, и във връзките в персонален аспект ", разяснява Маринов.

 Цацаров остави на Народно събрание да реши наказванията за заливане с киселина
Цацаров остави на Народно събрание да реши наказванията за заливане с киселина

Мотивът на пръв взор е персонален
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР