Провеждащите се тази седмица турнири наближават своята кулминация. В последните

...
Провеждащите се тази седмица турнири наближават своята кулминация. В последните
Коментари Харесай

Петък: Швьонтек, Рууд, Зверев, Вавринка и Фриц – Нишикори


Провеждащите се тази седмица шампионати наближават своята кулминационна точка. В последните два мача на централния корт в Хамбург ще забележим Каспър Рууд и Александър Зверев, които ще се изправят против френски съперници в лицето надлежно на Артур Фис и Люка Ван Аш. Междувременно защитаващият купата Лоренцо Музети ще играе с Ласло Джере.

При дамите седмата сложена Аранча Рус ще се изправи против квалификантката Дария Савил.


В Атланта ни чака доста завладяващ конфликт сред оглавяващия схемата Тейлър Фриц и намиращия се в отлична форма Кей Нишикори. Кристофър Юбенкс ще опита да продължи положителното си показване против Александър Вукич, а Алекс Де Минор се изправя против Юго Умбер.

В Умаг Стан Вавринка ще опита да преодолее Роберто Карбайес Баена, до момента в който първиятп оставен Иржи Лехечка ще се изправи против Матео Арналди.

На WTA 250 шампионата във Варшава Ига Швьонтек ще опита да направи нова крачка към трофея, като този път предизвикването пред нея е осмата в схемата Линда Носкова.

В Лозана ни чака напълно френски конфликт сред Ализе Корне и Даян Пари.

Днес още веднъж ще има и мачове с българско присъединяване. Адриан Андреев ще играе четвъртфинал на Чалънджър шампионата в Цуг, като негов конкурент ще бъде първия подложен Артур Риндеркнеш (№80).

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР