Проведе се и втората номинационна битка за седмицата в Игри

...
Проведе се и втората номинационна битка за седмицата в Игри
Коментари Харесай

Веско срещу близначките в битка за оцеляване в „Игри на волята“

Проведе се и втората номинационна борба за седмицата в „ Игри на волята: България “ . В нея войните трябваше да балансират топче върху дървен цилиндър, задачата беше да се задържи топчето върху цилиндъра допустимо най-дълго. За спомагателна компликация, участниците добавяха детайли към цилиндъра, която правеше задачата още по-трудна. Накрая останаха единствено Веско от Славяни и Елена от Траки, като близначката нямаше защо да играе, тъй като към този момент беше номинирана и сигурно отива на борба в петък. Играта и обаче впечатли всички, изключително Юлиян, който смяташе, че тя ще загуби преднамерено. В последна сметка Веселин изпусна топчето и успеха отиде при Траки.

Този петък е извънредно значим за Веско и Близначките . Те ще влязат в борба за оцеляване, единствено на крачка от финалната седмица и ще би трябвало да дефинират, кой да се причисли към останалите. Тази вечер Славяни изгубиха номинационната борба и както се очакваше гласовете бяха два на два и капитанът Ана Мария имаше значимия глас да реши кой ще е войнът който да отиде на елиминационната борба. Оперната певица без съмнение избра това да е Веселин. „ Човек, който е безгласна писмен знак ми отреди ориста. Бесен съм “, бяха първите думи на Веско.

Кой ще е осмият финалист в „ Игри на волята: България “ , това ще стане ясно на следващия ден вечер. Елена и Стефания ще се изправят против Веско на Арената. Каква ще е борбата, коя от двете близначки ще взе участие в играта и кой ще победи, това ще разберем в петък от 21:00 часа по NOVA,

Всичко за предаването следете на страницата на, както и във и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР