Проваленият вътрешен министър Бойко Рашков взриви обществеността със скандални клевети

...
Проваленият вътрешен министър Бойко Рашков взриви обществеността със скандални клевети
Коментари Харесай

НЯМА СПИРКА: Бойко Рашков сипе скандални клевети по адрес на ГЕРБ и Борисов - изкара бившия премиер собственик на банка

Проваленият вътрешен министър Бойко Рашков взриви обществеността със скандални клюки по адрес на партия ГЕРБ и водача й Бойко Борисов, видя ПИК. На брифинг пред полицейския сектор в Свиленград вицепремиерът, назначен от Румен Радев, изкара Борисов притежател на банка, от която били изтекли десетки милиони левове в посока Обединените арабски емирства и Дубай.

Първоначално Бойко Рашков заприказва за всички арести, които са направени през последните дни, като посочи, че те са за пазаруване на гласове и са ориентирани само против партия ГЕРБ. Припомняме, че до този миг макар всички фойерверки на вътрешния министър, няма наказани за пазаруване на гласове след акциите му.

Вицепремиерът още веднъж заприказва за изтекли пари от България, като изуми всички, че те са изтекли през банка, която е благосъстоятелност на Бойко Борисов.

" Тук става дума за десетки милиони левове, които са изтекли от българския бюджет. И тези средства са минали през една банка, благосъстоятелност на Бойко Борисов. И с този притежател на тази Бойко Борисов преди години е имал общи компании. Разследването продължава ", шокира назначеният от Радев министър.

Изказването на Рашков е повече от скандално, защото, сякаш несъзнателно, той изкара някогашния министър председател притежател на банка, а след това замаза думите си с неразбираемо допълнение, че Борисов имал в предишното общи компании с въпросния притежател.

На брифинга назначеният от Радев министър продължи да хвърля бомби, без да влезе в каквато и да е конкретика и остави усещане, че е събрал медиите само с цел да сипе клюки и недоказани изказвания по адрес на ГЕРБ и водача й Бойко Борисов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР