Проваленият спортен министър Димитър Илиев е първия, за когото е

...
Проваленият спортен министър Димитър Илиев е първия, за когото е
Коментари Харесай

Обявиха първият министър, който си отива! Ами след тия простотии и арести във ведомството му…

Проваленият състезателен министър Димитър Илиев е първия, за който е ясно, че напуща държавното управление след Нова година.
Това може да стане даже надалеч преди ротацията, тъй като свадите към пенсионирания авто водач валят един след различен.
Последният гръмнал е с претенции от негов чиновник рушвет на ръководителя на федерацията по щанги, с цел да получи 1,2 милиона лв. финансиране. Служителят на Илиев оповестил, че парите не са за него, а ще стигнат по-нагоре…
Кирил Петков и Бойко Борисов към този момент са договорили отстраняването на омаскарения Илиев. Единствената въпросителна е датата.
Над Илиев витаят още голям брой подозрения, които като нищо ще го трансфорат и в обвинен.
Особено скандална е обстановката с рекламния контракт на Спортия тотализатор. Той е харизан на човек, който съставлява най-големите съперници на тотото – частните хазартни оператори. Парите по този контракт и сега са употребявани като напън над медии да прикриват аферите на Илиев. Включоително и любовните такива.
Самият пенсиониран водач усеща, че е пасажер, по тази причина в последните дни симулира интензивност. И то каква – обикаля из страната с бабата, дето му даде купа от НСА (заместник-министър Дашева) и гостуват на коледни купони на спортни клубове.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА СКАНДАЛИТЕ С ТОТОТО

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР