Провалът на очакванията за кабинет на Има такъв народ в

...
Провалът на очакванията за кабинет на Има такъв народ в
Коментари Харесай

От ИТН отново обвиниха Христо Иванов

Провалът на упованията за кабинет на " ИТН " в 46-ото Народно заседание е поради политическото държание на Христо Иванов от " Демократична България " и хората от обединението на Мая Манолова, сподели заместник-председателят на партията Филип Станев. Той не приема за правилни данните на социолози за сериозен отлив на доверие от Има Такъв Народ и от никой различен, в случай, че преговорния развой за сформиране на държавно управление не бил провален от неговата партия.

Филип Станев, който е бил участник в договарянията, недоумява какво е предиздвикало Христо Иванов да излезе с декларация за " дългата ръка на Движение за права и свободи " в бъдещото държавно управление, откакто към този момент е било реализирано съгласие с всички партии на митинга, в това число на експертно равнище. Станев споделя, че по-късно са почнали искания от " Демократична България " за одобрение на министрите в кабинета. Според него в случай че Иванов има доказателства, към този момент е щял да ги направи публично притежание. " Как да работиш с някой, който те наскърбява и упреква в нещо, което не е по този начин? ", пита Станев. Въпреки това Има Такъв Народ ще работи в идващото Народно заседание със същите партии, в това число и с " Продължаваме промяната ". Ако идващото държавно управление обаче не е с мандата на Има Такъв Народ, това може да стане единствено след съглашение, което да засяга политическото и експертно присъединяване на партията в кабинета.

Заместникът на Слави Трифонов в партията е уверен, че кандидатурата на проф. Анастас Герджиков за президент няма да докара до триумф за ГЕРБ. Има Такъв Народ разгласи, че поддържа Румен Радев, а Филип Станев е член на инициативния комитет, който издигна кандидатурата на Радев за втори мандат по-рано тази седмица.

Откри ли Има Такъв Народ свои неточности след присъединяване в два следващи Народното събрание?
Лидерски спор сред Слави Трифонов и Бойко Борисов. Подкрепяте ли такава концепция?
Защо Има Такъв Народ не номинира свои претенденти за президент и вицепрезидент?
Каква партия е Има Такъв Народ - лява или дясна?

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР