Проучването на НАСА на стотици случаи на наблюдение на НЛО

...
Проучването на НАСА на стотици случаи на наблюдение на НЛО
Коментари Харесай

Какво казва дългоочакваният доклад на НАСА за съществуването на НЛО

Проучването на НАСА на стотици случаи на наблюдаване на НЛО откри, че няма доказателства, че зад необяснимите феномени стоят извънземни , само че галактическата организация не може да изключи и тази опция.

Ако истината е някъде там, този дълго чакан отчет не предлага безапелационни доказателства . Но той обрисува по какъв начин НАСА ще проверява това, което назовава неидентифицирани аномални явления, благодарение на усъвършенствана технология и изкуствен интелект.

Администраторът на НАСА Бил Нелсън съобщи, че американската галактическа организация освен ще поеме водеща роля в проучването на вероятни произшествия с НЛО, само че и ще споделя данни с повече бистрота.

Докладът е от 36 страници с много механически и научни наблюдения , по тази причина ето някои от главните заключения.

Няма доказателства за съществуването на извънземни, само че те биха могли да съществуват

На последната страница на отчета се споделя, че " няма причина да се заключи ", че извънземни източници стоят зад стотиците случаи на наблюдаване на НЛО, които НАСА е разследвала.

" Въпреки това... тези обекти би трябвало да са пътували през нашата Слънчева система, с цел да стигнат до тук " , се споделя в отчета.

Въпреки че в отчета не се прави умозаключение за съществуването на извънземен живот, НАСА не отхвърля опцията за " евентуална непозната извънземна технология, настояща в земната атмосфера " .

Ограничено количество данни за НЛО

Никола Фокс, заместник-администратор на дирекция " Научни задачи " на НАСА, съобщи: " НЛО са една от най-големите загадки на нашата планета " и това се дължи основно на неналичието на висококачествени данни.

Въпреки многочислените известия за наблюдения на НЛО, госпожа Фокс съобщи, че нормално няма задоволително данни, които " могат да се употребяват за дефинитивни научни изводи по отношение на естеството и произхода на НЛО ".

Г-жа Фокс заяви, че НАСА е назначила нов шеф по проучванията на НЛО, който да " сътвори постоянна база данни за оценка на бъдещите данни ". Директорът ще употребява изкуствен интелект и машинно образование в процеса на събиране и разбор на данни.

НАСА с коментар за снимките на " извънземни " от Мексико

Репортерът на Би Би Си Сам Кабрал зададе въпрос на експертната група на НАСА по отношение на поредност от фотоси на хипотетични извънземни, които бяха показани на мексиканските управляващи по-рано тази седмица.

Самопровъзгласилият се за специалист по НЛО Хайме Маусан донесе на чуване в Конгреса това, което показа като два антични " безчовечен " извънземни натрупа. Той твърди, че телата са открити в Куско, Перу, през 2017 година и че радиовъглеродните проби датират обектите на възраст до 1800 години.

Автентичността на екземплярите беше посрещната със мощен песимизъм в научните среди, а самият господин Маусан и преди е изказвал изказвания за извънземен живот, които бяха опровергани.

Ученият от НАСА доктор Дейвид Спергел съобщи пред Би Би Си: " Направете пробите налични за международната научна общественост и ще забележим какво има там. "

Самоличността на новия началник на НЛО остава мистерия поради закани

Ще има нов шеф на НАСА за проучване на НЛО - само че самоличността му остава мистерия.

Подробностите за тази роля и какъв брой ще му се заплаща бяха оставени любопитно неразбираеми по време на брифинга в четвъртък, като се има поради, че НАСА даде обещание да бъде по-прозрачна в проучванията си на НЛО.

Една от аргументите за това би могла да бъде отбраната на новия шеф от възможен публичен тормоз.

Д-р Даниел Евънс, заместник-заместник-администратор на НАСА по научните проучвания, съобщи, че членовете на изследователския панел на НЛО са получили " действителни закани ".

Той съобщи, че НАСА се отнася " извънредно съществено " към сигурността и сигурността на екипа и че заканите са изиграли роля в решението да не се разгласява името на шефа на изследователския екип на НЛО.

НАСА предлага да се употребява изкуствен интелект

Изкуственият разсъдък и машинното образование са " съществени принадлежности " за идентифициране на НЛО, се споделя в отчета.

Обществеността също се смята за " сериозен аспект на разбирането на НЛО ".

НАСА, която съобщи, че едно от най-големите провокации пред по-доброто схващане и идентифициране на НЛО е неналичието на данни, има за цел да запълни тази празнота посредством техники за краудсорсинг.

Това включва " приложения с отворен код, основани на смарт телефони ", и други метаданни за смарт телефони от " голям брой цивилен наблюдаващи по света ".

В отчета се споделя, че понастоящем няма стандартизирана система за обобщаване и образуване на гражданските отчети за ППН, което " води до нищожни и непълни данни ".

Ако желаете сами да прочетете отчета на НАСА, ето.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР