Проучване сред британски тийнейджъри показва, че те смятат, че тяхното

...
Проучване сред британски тийнейджъри показва, че те смятат, че тяхното
Коментари Харесай

55% от британските младежи смятат, че тяхното поколение ще има по-лош живот от родителите им

Проучване измежду английски младежи демонстрира, че те считат, че тяхното потомство ще има по-лош живот от родителите им.

Парите, кариерата и изменението на климата са в основата на заключението на интервюираните младежи от организация YouGov.

Помолени да си показват техния живот, когато са на 30 години, 55% от младежите декларират, че животът им ще бъде по-лош от предходното потомство.

Други 34% считат, че животът на идващото потомство деца няма да бъде по-добър. Около 9% са „ обезверени “ за бъдещето си, до момента в който 10% считат, че е могат да го трансформират. 19% считат, че ще се борят с парични проблеми.

Един от младежите споделя следното: " Всеки се бори в наши дни. Майка ми се затруднява да заплаща сметките, а тя е здравна сестра с магистърска степен. Не съм толкоз интелигентен, тъй че животът ми ще бъде по-труден от нейния. Преди можехме да вървим на отмора, само че към този момент не можем да си го позволим ".

Друг младеж акцентира, че родителите му са получили тяхната ипотеката на 21 години, само че не мисли, че това може да стане толкоз рано с неговото потомство.

 

Източник БНР

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР