Проучване показва, че всеки втори българин е страдал или страда

...
Проучване показва, че всеки втори българин е страдал или страда
Коментари Харесай

Проф. Христо Мермерски: Дископатията изчезва завинаги с 2 филии хляб и оцет!

Проучване демонстрира, че всеки втори българин е страдал или страда от дископатия. Причината за нейното пораждане най-често контузиите, които не са лекувани както би трябвало. Понякога е допустимо да я предизвикаме и след внезапни придвижвания в кръста, падение, рухване върху седалището и така нататък

Първият най-характерен симптом на дископатията е мощната болежка, която нормално се локализира в кръста. В някои случаи обаче болките се популяризират и към седалищната област. Дископатията визира най-често  шийната и лумбалната област на гръбначния дирек. При нея се следи недъгавост на хрущялния диск под въздействие на външни пренатоварвания и възрастови промени, появява се мощна болежка в региона на кръста, която се популяризира към долните крака.

Вторично се засягат и междупрешленните стави, като междупрешленното пространство мощно се стеснява. Счита се, че дископатия е едно от мъчно лечимите болести. Операциите всекидневно са рискови, а обичайните способи дават единствено краткотрайно облекчение, до момента в който заради ред аргументи болката не се „ обади “ още веднъж. Единственото трайно решение на казуса се крие в потайностите на националната медицина.

Проф. Христо Мермерски е посветил огромна част от работата си на асортимент на най-ефикасните предписания за различни илачи, които бързо отстраняват болката при дископатия и ни връщат към естествения живот, без дискомфорт във всекидневието и осъществяването на най-елементарни придвижвания.
Благодарение на неговите 3 златни предписания редица българи са не запомнили за проблемите с кръста. Eто по какъв начин се извършват неговите предписания:

Рецепта 1

Един приблизително огромен картоф, 1 приблизително огромна глава лук (настъргана на едро ренде) и малко сол се разбъркват. Сместа се поставя на памучен плат, разстила се и се слага на кръста, стои цяла нощ. Прави се 3 дни.

Рецепта 2
Намокрят се 2 филии самун със сода и оцет, поставят се на кръста и скоро дископатията отшумява.

Рецепта 3
В бебешко бурканче се поставя 1 супена лъжица камфор на прахуляк и се долива с ракия или алкохол. Не се маже, а се втрива дълготрайно на болните места и по гърба.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР