Проучване на топ 20 класации разкрива различен ентусиазъм към коледните

...
Проучване на топ 20 класации разкрива различен ентусиазъм към коледните
Коментари Харесай

Bon Jovi, Bright Eyes и британските звезди на TikTok се борят за успех на коледния сингъл

Проучване на топ 20 ранглисти разкрива друг възторг към коледните песни. Германия, Англия и Съединени американски щати са затрупани от празнични шлагери. Но все още на писане надали има в топ 20 на Франция и Испания. Италия, домът на Ватикана, има три, до момента в който Австралия, страната на коледното барбекю, има шест.

В изумените от празнична музика елементи на света съвсем всички песни в класациите са остарели. „ Rockin’ Around the Christmas Tree “ на Бренда Лий неотдавна доближи номер едно в Съединени американски щати за първи път — публикуван е през 1958 година В Обединеното кралство Марая Кери, Wham! и The Pogues (RIP, Shane MacGowan) прекараха декември в борба за първото място. Сблъсъкът им се организира в отсъствието на LadBaby, дуото, чиито благотворителни пастири с салами бяха номер едно за Коледа за рекордните пет поредни години. За благосклонност, те са избрали да не се стремят към шеста.

Тази година еквивалентът на LadBaby е Creator Universe, събиране на звезди от TikTok в Обединеното кралство, които вършат кавър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР