Процесите, на които станах свидетел преди 5 месеца, са ескалирали.

...
Процесите, на които станах свидетел преди 5 месеца, са ескалирали.
Коментари Харесай

Служебен министър ме информира за преговори между ГЕРБ и ДБ за правителство: Бившият депутат от ПП Иван Христанов

" Процесите, на които станах очевидец преди 5 месеца, са ескалирали. Виждам някакъв лагер в Политическа партия. Моят апел е думите на Николай Събев да бъдат взети съществено, само че не с цел да има оставки ", съобщи пред БНР Иван Христанов, някогашен народен представител от Политическа партия и някогашен заместник-министър.

" Ако са честни, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им би трябвало неотложно да си подадат оставките и да изоставен Политическа партия ", написа във Facebook Николай Събев , някогашен министър на превоза в държавното управление на Кирил Петков.

" Публикацията на Събев ме потресе. За първи път виждам обществен апел за раздор сред двамата водачи. Аз в никакъв случай не бих взел страна. Този развой има потребност от лечение-с произнасяне на Национален съвет, на Изпълнителен съвет или на лидерско равнище ".

Христанов, който спря " гьола " на Капитан Андреево изясни, че не знае кой е в групата към Асен Василев и Даниел Лорер.

Той описа, че е обикалял България и е видял по какъв начин протича акцията по места.

" В дребните обитаеми места има повече незаинтересованост и примирие. Партиите на статуквото правеха съществени акции. Стигаха до вратата на своите гласоподаватели. При ПП-ДБ акцията беше центрирана в огромните обитаеми места. Изглаждането на структури закъсня ".

Аз самият се разколебах във връзка с пътя на Политическа партия след  покана за вътрешен прелом, показа някогашният народен представител.

" Имаше голямо напрежение след резултатите от изборите за 48-то Народно събрание. Спрягаха се неща, свързани с генерално премахване на управлението. Казах им, че няма да има печеливш в тази игра. Това би било ужасяващо нездравословно ".

Христанов сподели, че настоящ министър от служебното държавно управление е подал информация в щаба на построявания от него нов политически план, че се водят договаряния сред ГЕРБ и Демократична България за сформиране на държавно управление.

" Но не обединението, а едната от партиите. Не подкрепям връзка с управлението на Политическа партия. Но това несъмнено е достигнало до тях през обществените медии "

По време на предизборната акция бяха постлани пътеки за сформиране на държавно управление, уточни още той.

" Загърбен беше диалогът за битката с корупцията ".

Правителство на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би внесло още по-голямо комплициране в гласоподавателите на реформаторското политическо пространство, счита Христанов.

" Но може би подобен политически ход би бил умен. България е в политическа рецесия ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР