Процесът за заговор за рекет срещу Stillwell, Young Thug и

...
Процесът за заговор за рекет срещу Stillwell, Young Thug и
Коментари Харесай

Процесът срещу Young Thug се забави поне с един ден, след като съобвиняемият беше намушкан в затвора

Процесът за скрит план за рекет против Stillwell, Young Thug и четирима други стартира предишния месец след към 10 месеца избор на правосъдни заседатели.

Главният арбитър на Върховния съд на окръг Фултън Урал Гланвил освободи журито за деня в понеделник сутринта, като сподели, че един от обвинените има „ медицински проблем “. Гланвил сподели на правосъдните заседатели, че би трябвало да се върнат във вторник „ и просто ще забележим по какъв начин вървят нещата в този миг и ще вземем седмицата, както пристигна. ”

Затворът от дълго време е обиден от принуждение и други проблеми, а юрист от офиса на шерифа предишния месец сподели на законодателите на щата, че пандизчиите са създали оръжия от строшен под и тръби. Министерството на правораздаването на Съединени американски щати разгласи тази година, че проверява изискванията на задържане в окръг Фултън.

Прокурорите споделят, че Young Thug, чието име е Джефри Уилямс, управлява жестока улична тайфа, наречена Young Slime Life или YSL, който е виновен за убийства, стрелби, обири на коли и други закононарушения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР