Процесът по повод атаката срещу Шарли Ебдо през 2015 г.

...
Процесът по повод атаката срещу Шарли Ебдо през 2015 г.
Коментари Харесай

Спряха делото Шарли Ебдо, основният заподозрян е болен от COVID-19

Процесът във връзка офанзивата против " Шарли Ебдо " през 2015 година се отсрочва най-малко една седмица, откакто още двама обвинени са дали позитивен тест за ковид, сподели представител на правосъдната власт.
Четиринадесет души са подсъдими, упрекнати, че са помогнали на убийците на 12 жертви при нападението против сатиричния седмичник, жена служител на реда ден по-късно, и четирима заложници в супермаркет, напомня БГНЕС.
 Франция не стои зад карикатурите на Мохамед, само че не може да ги забрани Франция не стои зад карикатурите на Мохамед, само че не може да ги забрани
Френското държавно управление няма нищо общо с карикатурите на пророка Мохамед, оповестени през 2015 година в парижкото списание " Шарли ебдо ". То...
След като главният обвинен Али Риза Полат получи диагноза COVID-19 през уикенда, ръководителят на съда подреди да бъдат тествани всички съдени.
" С оглед на настоящите здравни протоколи, изискващи уединяване както на позитивните случаи, по този начин и на контактните лица, чуването няма да може да се възобнови тази седмица ", съобщи Реджис де Йорна в имейл, изпратен до юристите, ангажирани по делото.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР