Процесът е пред завършване, нашите листи ще бъдат ясни в

...
Процесът е пред завършване, нашите листи ще бъдат ясни в
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев : Слави Трифонов излиза на преден план в трудни моменти

" Процесът е пред довеждане докрай, нашите листи ще бъдат ясни в края на тази седмица. Г-н Трифонов сподели, че ще направи това, което счита за нужно. Остават два-три дни, с цел да разберем ", каза Ивайло Вълчев от " " в предаването " Денят ON AIR ".

" Доколкото го познавам, постоянно е излизал на напред във времето в сложни моменти, без значение от събитията, персонално аз не бих бил сюрпризиран да го забележим ", добави той. Вълчев не пожела да прави прогнози, нито пък да разсъждава какво би се случило в Народното събрание, преди още да са минали изборите.

По негови думи за доста от нашите сънародници зад граница са станали ясни доста неща, до момента в който от Има Такъв Народ не са били в Народното събрание.

" Стана ясно, че доста от нещата, които се пробваха да бъдат свалени на гърба на Има Такъв Народ, в действителност са или проблеми, провокирани от други партии, или проблеми на системата като такава ", разясни Вълчев.

" Нашите поучения сме ги взели. Ясно е, че не сме имали времето да натрупаме този опит и че може би един по-диалогичен режим би вършел повече работа ", призна сценаристът и политик пред Bulgaria ON AIR.

Той не показа съответно с кои партии биха разговаряли от " ", само че добави, че " хората нямат желанието да изпращат в Народното събрание някой, който ще слага следващите червени линии. "

Ивайло Вълчев съобщи, че Има Такъв Народ има предпочитание да потвърди, че не тя е грешната заради това, което се получава.

" Забелязвам, че се задават въпроси, свързани с това, че по-скоро говоренето в медийната среда е против референдума. Налага се да обясняваме, че се подписват за привикване на Велико Народно заседание, а не за въвеждането на президентска република ", сподели още Вълчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР