Процедурите при организиране на митинг, на шествие, когато идва нота

...
Процедурите при организиране на митинг, на шествие, когато идва нота
Коментари Харесай

Терзиев за провеждането на деня на Съветската армия: Идете пред МВнР

Процедурите при образуване на протест, на шествие, когато идва нота от Министерство на външните работи, когато идва искане за позволение за осъществяване на всеобщо мероприятие, са разнообразни. Държа да не се злоупотребява за политически цели и в случай че някой има искания да иде пред Министерство на външните работи.


Това съобщи кметът на София Васил Терзиев пред публицисти на „ Московска “ 33, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Запитан за какво не е забранил провеждането на деня на руската войска, който се организира в квартал „ Лозенец “ и декларацията на ПП-ДБ по тематиката, кметът изясни:

Тука има доста съществено недоумение, в случай че някой желае да стачкува – да отиде пред Министерство на външните работи. В нота от там пишат: „ апелирам за вашето предписание за предприемане на съответните дейности по подготвеност “. В случая моите дейности по подготвеност са да бъде безвредно - не сгазят някой, да не стъпчат цветята, само че моята подготвеност не е да разреша или да не разреша.

Терзиев беше безапелационен, че е заявявал позицията си за това къде е Русия и къде е Украйна не един път.

Всички са удовлетворени от това, което им се е паднало. Така Терзиев разяснява разпределението на комисиите към СОС.

Надявах се да видя систематизиране на председателски места с някаква политическа логичност. След като се извърши някаква основа на пропорция, за която сме говорили, да се мине кой да бъде отпред като персона. Не виждам това да се е случило, продължи Терзиев.

В умозаключение той още веднъж повтори: Ние сме длъжни да работим с всички и макар всички. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР