Процедурата за изгонване на партийната централа на ГЕРБ от НДК

...
Процедурата за изгонване на партийната централа на ГЕРБ от НДК
Коментари Харесай

Задвижена е процедурата за изгонване на централата на ГЕРБ от НДК

Процедурата за изпъждане на партийната централа на ГЕРБ от НДК „ се движи “, заяви служебният министър на културата Велислав Минеков след съвещанието на Министерски съвет.

„ В момента търсим място, където да преместим тази повърхност, която е вреда за НДК. В НДК имаме голям дълг за погашение. Абсолютно нищо не е направено във връзка с енергийна успеваемост. Миналия месец сметката за електричество е близо 500 000 лв. “, сподели Минеков.

„ В момента са нужни ограничения за избавяне на НДК, подхванали сме ги и това ще се случи. Тази повърхност на НДК би трябвало да бъде употребена. През последните години НДК е бил подложен на обир - приватизиран е „ Английският двор “, приватизиран е покритият паркинг, паркингът внезапно е станал благосъстоятелност на общината. Спрени са всички източници на приходи. За да върнем тези 90 млн. лв. общ дълг на НДК, може би би трябвало да поканим АББА, които да изнасят концерт всяка вечер там и в случай че може, да не получават хонорар “, сподели министърът на културата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР