Противовъздушната отбрана на Украйна е свалила 15 крилати ракети и

...
Противовъздушната отбрана на Украйна е свалила 15 крилати ракети и
Коментари Харесай

Украйна свали над 30 дрона и крилати ракети. Експлозии в руския град Курск

Противовъздушната защита на Украйна е свалила 15 крилати ракети и 18 ирански дрона „ Шахед “ , които Русия е изстреляла против Киев. Това заяви генералният щаб на украинските сили.

Украинската войска и кметството на Киев не осведомят за жертви. Генералният щаб заяви за жертви и потърпевши по време на набези против цялата територия на страната в четвъртък. Те са нанесли и опустошения на детска клиника, жилищни здания и друга цивилна инфраструктура.

Интензивните набези на Русия с ракети и дронове против цялата територия на Украйна идват в миг, в който се чака началото на украинска контраатака на фронта. Властите в Киев оповестяват за сходен ход от месеци.

Преди ден след офанзива против Киев, измежду които и едно дете.

Пет детонации са били чути в съветския град Курск . Това оповестяват локални поданици в канали в Телеграм. Малко по-късно губернаторът на съветската област Роман Старовойт заяви, че офанзивите са били плод на украинско нахлуване.

„ Няколко украински дрона бяха свалени от Противовъздушна отбрана край Курск “, сподели той като дефинира офанзивата като „ следващата “ от страна на Украйна. Той добави, че в квартали на града е било прекратено електроснабдяването.

От началото на нашествието представители на управляващите от областите на Русия, които граничат с Украйна, постоянно оповестяват за офанзиви. От тази територия постоянно се организират бомбардировки против Суми, Чернигов, Харков и други елементи на украинска територия.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР