Противоречивите отношения между бившите съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд

...
Противоречивите отношения между бившите съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд
Коментари Харесай

Кой кого е наранил? Джони Деп съди Амбър Хърд за 50 млн. долара заради „сложна измама“

Противоречивите връзки сред някогашните съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд не престават с ново дело за клюка, стартирано от 55-годишния артист.

Изданието “The Blast” оповестява, че Деп упорства за покриване на нанесената му щета на стойност 50 милиона $ . Той твърди, че есето на актрисата в “Washington Post” от декември 2018 година е довело до изключването на артиста от поредицата „ Карибски пирати “ четири дни след обявата .

 Амбър Хърд Джони Деп Getty

Макар Амбър Хърд да не загатва Джони Деп по име, в повдигнатото обвиняване се споделя: „ Госпожица Хърд е целяла да написа от гледната точка на „ обществена фигура, представляваваща домашното принуждение “ и е декларирала, че е изпитала „ цялостната мощ на културния яд към дамите, които проговарят “, когато тя „ се изправя против домашното принуждение “.
 image2_16x9.png 6 забавни и свежи книги, които да (си) подарите за 8-ми март На фокус
Искът декларира още, че Хърд „ не е жертва на домашно принуждение, а причинител “ и разказва случай, случил се месец след сватбата на актьорите през 2015 година Джони Деп декларира, че Амбър Хърд е хвърлила бутилка водка против него, която се счупва в ръката му, а след това се е наложила хирургична интервенция за прикрепянето на негов пръст. Според твъденията актрисата е „ популяризирала погрешни показания за случая, представяйки господин Деп за причинител на личното си пострадване “ .

Заведеното от Джон Деп дело упреква Амбър Хърд и в предумишлени дейности:

„ Г-ца Хърд също е знаела, че комплицираната ѝ машинация работи: вследствие на погрешните обвинявания против господин Деп тя става фаворитка на придвижването #MeToo и става първата актриса, оповестена за Застъпник за човешки права на Офиса на Организация на обединените нации за човешки права, определена е от Съюза за американски цивилен права за дипломат на женски права и е наета от L’Oreal Paris за международен представител. “

Според представителите на актрисата това е „ най-новият опит на Джони Деп да заглуши Амбър Хърд “ . В изявление за сп. “GQ” през октомври предходната година артистът настояваше, че не е направил принуждение против някогашната си брачна половинка и не се помирява със обстановката, основана от нея . В отговор екипът на Хърд дефинира изявлението на Джони Деп като безпричинно и пренебрегващо съглашението за конфиденциалност сред някогашните съпрузи: „ Г-н Деп нахално продължава своя психичен тормоз върху госпожица Хърд, която се пробва да сложи вечно една мъчителна част от своя живот в предишното “, гласеше изказването.

 Джони Деп и Амбър Хърд Getty

Джони Деп и Амбър Хърд завършиха развода си през януари 2017 година след подаването на молба през май 2016 година, 15 месеца откакто подписаха брак през февруари 2015 година При развода Деп трябваше да изплати на някогашната си брачна половинка 7 милиона $, която тя подари на няколко благотворителни организации.

Вижте тук влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР