Противоречива ислямска група, с която Белият дом прекъсна връзките си,

...
Противоречива ислямска група, с която Белият дом прекъсна връзките си,
Коментари Харесай

Противоречива мюсюлманска група CAIR сега се бори със сексуален скандал, след като Белият дом го оттегли заради „щастливата“ забележка за атака срещу Хамас

Противоречива ислямска група, с която Белият дом прекъсна връзките си, откакто нейният шеф сподели, че е „ благополучен “ по отношение на терористичната офанзива на Хамас против Израел на 7 октомври — е изправен пред обвинявания в полово принуждение и тормоз.

Искът може да накара Съвета за американско-ислямски връзки (CAIR) да бъде заставен да отвори книгите си на фона на изказвания, че секрети задгранични донори финансират многомилионния му бюджет.

Лори Сароя в миналото е била, по думите на един човек, който я познава, „ златното дете “ на CAIR.

Създадена в Блейн, Минесота, където беше началник на клон на CAIR, Сароя стана толкоз значима за националното управление, че я доведоха в Белия дом и я приготвиха да стане старши водач, тъй като тя беше „ гордостта и насладата “ на групата. ”

Сега Сароя, на 42 години, се обрисува да бъде най-лошият призрачен сън на CAIR, защото отблъсква грозна правосъдна борба с спорната мюсюлманска организация за цивилен права, която включва обвин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР