Противно на всички слухове, Ивет никак не се притеснява от

...
Противно на всички слухове, Ивет никак не се притеснява от
Коментари Харесай

Луиза Григорова се отсърди на майка си

Противно на всички клюки, Ивет по никакъв начин не се тормози от това да я назовават „ бабо “, даже е удовлетворена и се грижи за хлапето при всеки комфортен миг. Макар трансферирала 50-те години, Ивет Григорова към момента наподобява зашеметяващо и е щастлива до доста по-младото си гадже Атанас. Тя е от дамите, които не страдат от непотребни комлекси и напредването на възрастта е последният й проблем. Не съблюдава и не е спазвала диети, само че пък се пробва да се храни здравословно, заобикаляйки пържено и тестено. Понякога несъмнено си разрешава да хапне вкусна италианска пица.

 

Тайната й за сияйна кожа е хидратиращият крем, който нанася заран и вечер. Веднъж месечно посещава козметик, където й вършат разнообразни процедури. Освен това маже устните си с мед два пъти в деня, с цел да резервира мекотата и сочността им.

 

Припомняме, че преди няколко години стилната шефка скапе фамилията си с стилния дизайнер Евгени поради настоящия си другар Атанас Минев, в който към момента е влюбена до уши. Все още не може да повярва, че такава взривяваща обич я е споходила на по-късна възраст.

 

Връзката им бе призната доста мъчно. Дъщерята на Ивета – Луиза не й говореше в продължение на месеци, обвинявайки я в лековерие. Макар тя към момента да има запаси към младия фаворит на майка си, двете към този момент поддържат връзка.

Източник: Уикенд 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР