Протестно шествие се състоя днес в Добрич с настояване за

...
Протестно шествие се състоя днес в Добрич с настояване за
Коментари Харесай

Протестно шествие в Добрич с настояване за обективно разследване на убийството от психично болен

Протестно шествие се състоя през днешния ден в Добрич с гледище за заслужено и обективно следствие на убийството от 7 март, когато психологично болен наръга смъртоносно 56-годишен мъж в градски парк.

Обвиняемият към този момент остава в ареста. Маршрутът на митинга включи мястото на съдбовния случай, Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, Община Добрич и регионалната администрация, където недоволните желаеха институциите да поемат своята отговорност.

" На този стадий имаме отговора на ОД на Министерство на вътрешните работи, те настояват, че има формирана вътрешна инспекция, само че допускам всички знаят по какъв начин завършват множеството вътрешни инспекции в структурите на Министерство на вътрешните работи – биват заключени в някое чекмедже, чака се да изтече отминалост и по-късно към този момент тематиката излиза от дневния ред. Мисля, че е редно и в структурите на прокуратурата да се създадат такива инспекции ", сподели Венцислав Великов - уредник на митинга.

" За две седмици, той направи 3 опита за ликвидиране, единият от които сполучлив. И не е редно институциите да спят и да си трансферират виновността едни на други за общата им несвършена работа! ", изясни Драгомир Йорданов.

" Надявам се, че ще ни чуят, ще откликнат на молбата ни за правене на проект за предварителна защита, тъй като считам, че имаме право да живеем в един кротичък град, спокоен, който да е предпазен от такива прояви ", съобщи Вероника Чалъкова.

" Повечето хора се опасяват освен в тъмната част на деня, само че и в светлата да се разхождат в тази красива градска градина ", сподели Весела Панчева.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР