Протестно автошествието готвят утре във Варна недоволни от управлението на

...
Протестно автошествието готвят утре във Варна недоволни от управлението на
Коментари Харесай

Протестно автошествие във Варна, блокада и в Стара Загора

Протестно автошествието готвят на следващия ден във Варна недоволни от ръководството на страната.  Очаква се автопоходът да стартира в 10 часа и да продължи до към 13 часа. 

Маршрутът обгръща Аспаруховия мост.

„ Всеки, който желае оставката на държавното управление е добре пристигнал със своята кола, мотор или друго транспортно средство. Ако нямате автомобил, само че желаете да ни подкрепите - елате, някой ще ви повози ”, разясняват още уредниците на мероприятието.

" Протестно автошествие във Варна е в поддръжка на Общонационалния митинг-протест в София.

След повече от 20 дни на митинг и и над 100 000 българи митинг иращи в София, не би трябвало да се отхвърляме, а да ставаме още по-настоятелни “, пишат уредниците.

Те прецизират, че всеки, който желае оставката на държавното управление е добре пристигнал със своята кола, мотор или друго транспортно средство. Помислено е и за тези, които нямат МПС, те също могат да поддържат шествието, като се повозят в автомобила на някой от митинг иращите.

Сборнитя пункт е под Аспаруховия мост. Организаторите споделят, че няма да спрат придвижването, само че ще се движат постепенно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР