Протестиращите в Пловдив тежкотоварни камиони се събират на три основни

...
Протестиращите в Пловдив тежкотоварни камиони се събират на три основни
Коментари Харесай

Тираджиите се пенят на Николай Събев: Русенски нарцис!

Протестиращите в Пловдив тежкотоварни камиони се събират на три съществени местоположения в Пловдив - кръговото при околовръстния път на Асеновградско шосе, кръговото при с. Труд в посока Пловдив на Карловско шосе " и на бул. " Голямоконарско шосе ". Превозните средства ще бъдат паркирани в последна дясна лента и ще пропущат другите коли, оповестява Plovdiv24.bg.

Тировете се включват в националния митинг на обединявания транспортен отрасъл. Обявеното начало е 9:30 ч.

Протестът става неконтролируем, включват се и други товарни коли, които не са към Съюза на интернационалните превозвачи. Към момента не може да се каже дали ще има камиони на " Цариградско шосе " и " Кукленско шосе " до митницата. Не мога да кажа дали ще се събират на " Цариградско " и " Кукленско ".

Засега е решено да не се блокира напредването през входно-изходните автомагистрали. " Оставяме по една лента за придвижване на колите. Какво са ни отговорни хората, че министър на превоза е един нарцис от Русе? ", разяснява транспортният необут Илиян Филипов.

Очаква се към 11,00 ч. тежкотоварните коли да създадат протестно шествие по централните булеварди в Пловдив, както и предходния път.

Тази заран в София пък бяха блокирани основни кръстовища. В столицата през днешния ден има три митинга - на чиновниците в градския превоз, на таксиметровите водачи и на превозвачите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР