Протестиращите срещу правителството са анархисти и сатанисти, това заяви грузинският

...
Протестиращите срещу правителството са анархисти и сатанисти, това заяви грузинският
Коментари Харесай

Грузинският премиер за протестиращите: Анархисти и сатанисти

" Протестиращите против държавното управление са анархисти и сатанисти ", това съобщи грузинският министър председател Ираклий Гарибашвили, написа украинската медия " Европейская истина ".

По думите на министър-председателя на кавказката република участниците в антиправителствените демонстрации са имали указания да хвърлят по служителите на реда коктейли " Молотов " и да хвърлят страната ни в безпорядък. " Това бе демоничен проект, в който бяха задействани сатанисти и анархисти ", каза  той.

Според премиера митингите в Тбилиси и други градове в Грузия са били проведени от опозиционните партии " Единно национално придвижване ", " Повече независимост " и неправителствената организация " Франклин ".

" Тези сдружения работят непрозрачно. Заради това ние предложихме законопроекта за задграничните сътрудници. Ние искахме работата на тези и други организации да излязат на ярко. Заради митингите обаче ние свалихме предлагането си от дневния ред на Народното събрание и по този метод спасихме страната от революция ", съобщи ръководителят на органа на изпълнителната власт.

В проектозакона бе заложено медиите и неправителствените организации с над 20% финансиране от непознати източници да се записват като " задгранични сътрудници ". Властите го отдръпнаха, само че митингите продължиха.

Демонстрантите започнаха да желаят оставка на кабинета и насрочване на предварителни парламентарни избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР