Протестиращите не трябва да се дразнят от това, че определени

...
Протестиращите не трябва да се дразнят от това, че определени
Коментари Харесай

Цън Цон: Гражданите трябва да яхнат политиците, както политиците яхат тях

Протестиращите не би трябвало да се нервират от това, че избрани политически лица яхват недоволството. Напротив, би трябвало да се възползват от това. Иначе по какъв начин настояванията им ще влязат в Народното събрание и коя изпълнителна власт ще ги осъществя – пенсиите, заплатите, цените. Гражданите би трябвало да употребяват политиците тъкмо по този начин, както политиците употребяват тях. Това е хубавичко народна власт. Така във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ проучва обстановката у нас българския предприемач от китайски генезис Цън Цон.

Вижте цялото изявление с Цън Цон тук:

В изявлението Цън Цон сподели още:

Може би не е прелестно някой да се възползва от теб, само че в случай че си задоволително зрял и предвидлив, ще знаеш, че и ти имаш потребност от него. Зависимостта е взаимна, контролът също. Така наподобява огромната картина.

Има потребност от промяна на кръвта. Не единствено в политиката. На всеки 10 година кръвта в един публичен организъм би трябвало да се освежава. По-късно се схваща дали тя е чиста или мръсна. Но промяната е наложителна. Който ръководи прекомерно дълго, губи връзката с действителността. Защо в Съединени американски щати властта е двумандатна?

В България неприятното е, че сериозна маса от хората са небогати.

Човек мисли много друго, когато е гладен. А в България доста бизнеси банкрутират, усилват се безработните, хората не могат да изплащат заемите си. Като прибавим и гафовете на ръководещите, всичко това е задоволително, с цел да изкара хората на улицата.

Единствено образованието ще повдигне виталното ниво.

В Китай за едно място в университет се борят 500-1000 кандидат-студенти, в България за един кандидат-студент се борят три университета. Няма по какъв начин да има качествено образовани жители по този метод.

В България има дефицит на квалифицирана работна ръка. На вложителя може да му обяснявате какъв брой ниски са налозите, само че те и нулеви да са, когато няма квалифициран личен състав нищо няма да се получи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР