Протестиращи земеделски производители направиха опит да блокират магистралите Струма“ и

...
Протестиращи земеделски производители направиха опит да блокират магистралите Струма“ и
Коментари Харесай

Фермери опитаха да блокират магистралите „Струма“ и „Тракия“, но полицията ги спря

Протестиращи аграрни производители направиха опит да блокират автомагистралите „ Струма “ и „ Тракия “ , само че бяха спрени от полицията. 

Тази заран те разположиха тежката си техника на пътя за Мелник и Петрич под автомагистрала „ Струма “, заяви „ Българска национална телевизия “. Те са създали поредност от опити да доближат автомагистралата и да блокират трафика там, само че са били спрени от органите на реда.

Подобен сюжет се разигра и на автомагистрала „ Тракия “ малко преди 12:00 часа през днешния ден . И там полицейските чиновници са спрели прииждащите към пътното платно фермери и по този начин митингът им е стеснен в спешната лента

Недоволните земеделци възнамеряват шествие с тежка техника до Пловдив към 13:00 часа. Те би трябвало да преминат с тракторите си по ул. „ Васил Левски “ и от кръстовището с бул. „ Дунав “ , след което да се върнат назад до началния пункт, където да останат до 15:00 часа.

Протестиращите ще се отзоват на поканата за разискване на нов Меморандум с държавното управление и упорстват в него да влязат всички техни претенции.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР