Протестиращи с плакати “Да спасим БСП”, “Нинова ликвидатор на БСП”

...
Протестиращи с плакати “Да спасим БСП”, “Нинова ликвидатор на БСП”
Коментари Харесай

Протест срещу Нинова преди пленума на партията

Протестиращи с плакати “Да спасим БСП”, “Нинова ликвидатор на БСП” и възгласи “оставка” посрещат делегатите на Пленума на Българска социалистическа партия на " Позитано " 20.

Други от тях носят плакати и с “Време е за конгрес”, “Чуйте партията”.

Националният съвет на Българска социалистическа партия дружно с парламентарната група на “БСП за България” би трябвало да реши дали да поддържа държавно управление на „ ИТН “ и по какъв начин да продължи диалозите отсега нататък.

По време на съвещанието ще бъде показан отчет за резултатите на „ Българска социалистическа партия за България” от извършените на 11 юли парламентарни избори. В събота Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия откриха общи неща на първата си среща в Народното събрание по отношение на целите и възможна поддръжка за държавно управление, излъчено от партията-победител на изборите.

Засега и водачът Корнелия Нинова уточни, че е работа на мандатоносителя от кого ще търси поддръжка. Важното, съгласно нея, обаче е в края на консултациите с всички политически обединения, каква обща рамка за предстоящ кабинет ще се очертае.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР