Протестиращи отново плажуват в събота в парк Росенец край резиденцията

...
Протестиращи отново плажуват в събота в парк Росенец край резиденцията
Коментари Харесай

Протестиращи отново плажуват до сарая на Доган

Протестиращи още веднъж плажуват в събота в парк Росенец край резиденцията на Ахмед Доган като част от събитието “Доган сарай бийч фестивал “.

Протестното плажуване стартира преди обяд и ще продължи през целия ден. Съботната акция беше ориентирана към унищожаване на металното ограждение край плажа, на което има надпис “строителен обект “. Днес обаче оградата беше отстранена, въпреки мястото към момента да няма публично статут на плаж.

Доган бълха го ухапала с тази ограда. Това са дребни. само че доста значими стъпки в вярната посока, посока на законността. Най-вече гражданското общество да повярва в личните си сили, че ние можем нещо, което е законно и е в нашите е пълномощия ние би трябвало да го желаеме и да го отстояваме от институциите “, сподели един от уредниците на събитието Асен Бонджев пред бтв.

Плажуващите свободно се разходиха и по кея, за който Върховната административна прокуратура откри, че няма документи.

“Мястото е съвършено – закрито от североизток, тъй че обезпечава една спокойна морска вода, която няма талази и по тази причина идваме тук. Посещаваме го постоянно този плаж, към този момент свободно “, добави Николай Едрев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР