Протестиращи от Възраждане” блокираха бул. Цар Освободител” в центъра на

...
Протестиращи от Възраждане” блокираха бул. Цар Освободител” в центъра на
Коментари Харесай

Протестиращи от „Възраждане” блокираха бул. „Цар Освободител”

Протестиращи от " Възраждане” блокираха бул. " Цар Освободител” в центъра на София. Те се събраха пред Парламента малко след 17.00 ч., с цел да показват недоволството си от дейностите на кабинета " Петков”.

Костадин Костадинов разгласи, че от месеци това държавно управление води " убийствена политика и води страната към гражданска война”.

През целия ден в региона се организираха редица демонстрации. Първо стачкуваха от Национално придвижване " Хан Кубрат”, след това от съдружие " Толерантност” и най-после от Вътрешна македонска революционна организация.

" В този случай изборите са най-хубавото решение, което демокрацията предлага за излаз от политическата рецесия, в която ни вкарва това държавно управление. Спекулациите не са потребно нещо в политиката. Виждаме социологическите изследвания, които демонстрират, че " Възраждане” е първа политическа мощ. Ако има избори, ние ще ги спечелим. Точно това е повода заради която ръководещите не желаят да пуснат властта. Те са се вкопчили в нея като удавник за сламка. В момента има ясно избрана разграничителна линия сред " Възраждане” и всички останали партии. Ние сме българска политическа организация. От другата страна има секта на американското и турското посолство”, сподели по време на митинга водачът на партията Костадин Костадинов, представен от

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР