Протестиращи от неправителствената организация Системата ни убива се събраха за

...
Протестиращи от неправителствената организация Системата ни убива се събраха за
Коментари Харесай

Протест пред дома на Борисов в Банкя, пожелаха му да иде при бай Ставри

Протестиращи от неправителствената организация " Системата ни убива " се събраха за нов митинг пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя. Недоволните жители са опънали черен транспарант на тротоара пред къщата на министър-председателя.

Присъстващите пожелаха на водача на ГЕРБ след изборите да се срещне " не с Гешев, а с същински прокурор ", а по-късно и с почтен арбитър, който да го прати " при бай Ставри ".

Чуха се викания " Достойна присъда ", " Долу ГЕРБ ", " Оставка и затвор ".



Пиарът на ГЕРБ Севделина Арнаудова се разгневи от митинга против началника ѝ, определяйки го като " мутренско държание ". Ето какво написа тя във Фейсбук:

" Що за... създание би трябвало да си, с цел да разпънеш черен чаршаф пред родния дом на човек? Пред дома, в който живеят децата и внуците му? Ето това е мутренско държание!!! Това е фашизъм! Това е границата с геноцида, бесилките и ковчезите! Не, това не е народна власт. Това е цинизъм! И не, това не са обикновено протестиращи... хора, това са куклите на конци на същинските мутри и на мафията! Системата ни убива, не знам по какъв начин имате очи да гледате фамилии си, откакто се продадохте. С черните савани на мутрите и с жаждата за гибел - Вие сте знак на задкулисието! "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР