Протестиращи, млади и стари, маршируваха от Embankment и през Уестминстърския

...
Протестиращи, млади и стари, маршируваха от Embankment и през Уестминстърския
Коментари Харесай

Войната между Израел и Хамас: противоречиво скандиране „От реката до морето“, когато хиляди се присъединяват към пропалестинския марш в Лондон

Протестиращи, млади и остарели, маршируваха от Embankment и през Уестминстърския мост, развявайки палестински флагове и държейки разнообразни плакати, някои споделят " освободете Палестина ", " спрете да бомбардирате Газа " и " прекратете израелския апартейд ".

" От реката до морето, Палестина ще бъде свободна ", беше едно от виковете, чути от тълпите - макар несъгласията към лозунга.

За някои това е апел за преустановяване на израелската окупация на Западния бряг. За други, в това число доста еврейски групи, това е антисемитски девиз.

Министърът на вътрешните работи Суела Браверман сподели, че скандирането е антисемитско, потвърждавайки, че е „ необятно разбрано “ да приканва за унищожаването на Израел.

Полицейски кон събори жена по време на митинга, откакто беше изплашен от фойерверки покрай постройката на Народното събрание. Изглеждаше добре, когато й помогнаха да се върне назад.

Последният сухопътен удар на Израел в Газа е друг от това, което сме виждали преди

< p> Маршрутът на демонстрацията пресича моста Waterloo, Strand, Whitehall и Parliament Street.

Преди днешното събитие столичната полиция съобщи, че няма място за закононарушения от ненавист.

Те споделиха, че ще имат 2000 чиновници на работа в целия град, като прибавиха, че се чакат намеси, в случай че протестиращите бъдат чути да употребяват думата " " - дума с голям брой тълкувания, в това число битка или изпитание, само че също и свещена война.

Те взеха решение да не арестуват мъж, сниман да скандира думи, в това число „ джихад “, откакто решиха видеото и не съумяха да разпознават никакви закононарушения, като профилираните юристи на Кралската прокуратура стигнаха до същото умозаключение.

Властите също постановиха настрана изискване, което не разрешава на протестиращите да се събират пред израелското посолство в Южен Кенсингтън.

Прочетете повече:
Последното сухопътно нахлуване на Израел в Газа е друго от това, което сме виждали преди
„ Ние можем „ даже не ревизираме фамилиите си “: Вътре в Газа след прекратени телефонни и интернет линии

Междувременно служители на реда, които участваха на пропалестински митинги в Лондон – три от които имаха изображения на парапланери.

Изображение: Детективите за битка с тероризма приканват обществеността за помощ при идентифицирането на четирима души. Pic:Met Police

Парапланери бяха употребявани от бойци на Хамас по време на тяхната смъртоносна изненадваща офанзива против Израел по-рано този месец.

Стотици израелци бяха убити, в това число 260 души на музикален фестивал.

< p> Хиляди в ответни удари от Израел.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР