Протести срещу задължителната ваксинация срещу коронавирус за определени категории граждани,

...
Протести срещу задължителната ваксинация срещу коронавирус за определени категории граждани,
Коментари Харесай

Протести срещу COVID паспортите и задължителната ваксинация в Канада

Протести против наложителната имунизация против ковид за избрани категории жители, както и против въвеждането на така наречен Коронавирус паспорти, се организираха в разнообразни елементи на Канада. Според телевизионния канал CBC най--големият се е състоял във Ванкувър (Британска Колумбия) и е събрал над 5 хиляди участници.

Властите в Британска Колумбия оповестиха, че всички здравни служащи би трябвало да бъдат наложително имунизирани против ковид до 31 октомври. В допълнение, районът възнамерява да вкара по този начин наречените Коронавирус паспорти, без които хората няма да могат да посещават заведения за хранене, фитнес зали, кина и разнообразни обществени събития.
 Протестите в Атина против наложителната имунизация: Коктейли Молотов, водни оръдия и арести Протестите в Атина против наложителната имунизация: Коктейли Молотов, водни оръдия и арести
С произшествия сред полицията и протестиращите, с коктейли Молотов, сълзотворен газ и водни оръдия, приключи митингът пред гръцкия парлам...

Протести имаше и в други градове в района, като Камлупс, Виктория и Нанаймо. Протестиращите считат, че с сходни дейности управляващите нарушават правата им, обезпечени както от Канадската харта на правата и свободите, по този начин и от локалните закони. Някои протестиращи съпоставиха някои антиковид ограничения с расовата сегрегация в нацистка Германия.

Подобни митинги, само че не толкоз огромни, се организираха и в провинция Онтарио, чиито управляващи също оповестиха наложителна имунизация на избрани групи от популацията от 22 септември.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР