Протести срещу политиките за справяне с коронавируса се проведоха днес

...
Протести срещу политиките за справяне с коронавируса се проведоха днес
Коментари Харесай

Хиляди хора в Германия участваха в демонстрации срещу политиките, свързани с коронавируса

Протести против политиките за справяне с ковид се организираха през днешния ден в редица немски градове, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29647
Близо 16 000 души се включиха в проява в Хамбург, обявиха органите на реда. Протестът се състоя под мотото " Стига! Долу ръцете от нашите деца ".

Около 1600 души се събраха в Шверин, съобщи полицията. Организаторите споделиха, че се чака в хода на демонстрацията да се включат 2000 индивида. Участниците носеха отпред на шествието афиш, на който пишеше " Родителите, бабите и дядовците споделят!!!НЕ!!! на имунизирането на деца против КОВИД-19! ".

В Магдебург хиляди хора участваха в проява, която докара до прекъсване на трамваите и блокиране на улици на моменти, цитира Българска телеграфна агенция.

Десетки хора пристигнаха с коли и колела на митинг против здравните ограничения в Берлин. Полицията сподели, че обстановката е била спокойна. Органите на реда са преброили над 100 автомобила, 70 велосипеда и към 200 индивида на демонстрацията.

Големи протестни прояви се чакаха и на други места в Германия, в това число Фрайбург, Ансбах и Регенсбург.

В Минден близо 2500 души участваха в контрадемонстрация, обявявайки се срещу почитателите на придвижването " Кверденкен " ( " Нестандартно мислене " ), което има водеща роля в организирането на демонстрации против държавните политики, свързани с ковид.

Protests in Germany
— janetlouisa (@jtayloranon) Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29647  Румъния забрани текстилните маски Румъния забрани текстилните маски  1667 ваксини са сложени през днешния ден в общинските пунктове за имунизация в София 1667 ваксини са сложени през днешния ден в общинските пунктове за имунизация в София  Спешните медици: Усеща се равномерен растеж на повикванията поради Коронавирус Спешните медици: Усеща се равномерен растеж на повикванията поради COVID
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР