Протести ще има и в Русия. За днес противниците на

...
Протести ще има и в Русия. За днес противниците на
Коментари Харесай

Напрежението расте, очакват се протести: Последен трети ден на из...

Протести ще има и в Русия. За през днешния ден съперниците на Владимир Путин приготвят демонстрации по апела на вдовицата на опозиционния водач Алексей Навални.

 

Очаква се тъкмо в 12 часа критици на съветския президент да се съберат пред изборните секции, с цел да гласоподават.

 

те да пуснат невалидни бюлетини или да поддържат някои от съперниците на Владимир Путин. 

 

Москва упреква Украйна, че употребява въздушни удари, с цел да се опита да саботира изборите.  Повече от половината съветски гласоподаватели към този момент са дали своят вот в първите два дни от тридневните избори, съгласно московски управляващи.

Прокуратурата в Москва предизвести жителите на града да не вземат участие в митингите " По пладне против Путин " пред изборните секции на 17 март по обяд. Руската съпротива предложи предизборна протестна акция, наречена " По пладне против Путин ". Акцията допуска, че тези, които са срещу Путин, ще дойдат до изборните секции едновременно - в 12 ч. на обяд на 17 март.

 

Акцията " По пладне против Путин " бе подкрепена от колонията от Алексей Навални. След гибелта на политика неговият сподвижник Леонид Волков назова присъединяване в акцията " По пладне против Путин " " политическо наследство на Алексей Навални ".

 

Малко евентуално е изолирани публични митинги против президентските избори в Русия и президента Владимир Путин да повлияят на хода или резултата от президентските избори в Русия, в случай че не се стигне до необятно публично присъединяване, което също е малко евентуално, отбелязва обаче Институтът за проучване на войната (ISW).
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР