Протестът в пловдивското село Цалапица, организиран след убийството на Митко

...
Протестът в пловдивското село Цалапица, организиран след убийството на Митко
Коментари Харесай

Напрежение! Протестът в Цалапица ескалира, щурмуваха къщата на близнаците: ,,Убийци“

Протестът в пловдивското село Цалапица, проведен след убийството на Митко Малинов, ескалира. Това се случи, откакто поданици отидоха пред дома на близнаците Валентин и Борислав, написа trafficnews.bg.
Протестиращите желаеха да нахлуят в двора на къщата, само че портите бяха заключени и те започнаха да блъскат по вратите с крясъци „ Убийци ”. Стигна се и до мятане на бомбички в парцела, като превантивно беше извикана и пожарна, с цел да не се стигне до пожар. Полицията на собствен ред се опита да успокои протестиращите, затваряйки подстъпите до парцела на близнаците със жива верига.
Хората описаха, че през вчерашния ден на вратата на къщата е било написано „ убийци ”, само че някой го изтрил надписа.
Жители на пловдивското село Цалапица излязоха на митинг за втори следващ ден, след ужасното ликвидиране на Димитър Малинов. Те желаят пожизнен затвор за килъра Рангел Бизюрев и обективна присъда за близнаците Валентин и Борислав.
На шествието в селото участваха и родителите на убитото 24-годишно момче, както и кметът на Община „ Родопи ” Павел Михайлов.
„ Искаме обективен развой и пожизнен затвор без право на подмяна ”, сподели Недялко Малинов, бащата на убития Митко. Майката на момчето добави, че за нея двамата близнаци са съучастници в закононарушението.
За жителите в селото обаче младите момчета заслужават не по-малко сурова присъда от търсения причинител на закононарушението.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР