Протестът, организиран от Възраждане в София, е колатерална щета в

...
Протестът, организиран от Възраждане в София, е колатерална щета в
Коментари Харесай

Копринка Червенкова: Протестът на "Възраждане" е преброяване на партийните активисти

" Протестът, проведен от " Възраждане " в София, е колатерална вреда в цялата обстановка. Тази акция е броене на партийните деятели, това ще последва като резултат. Това е и поръчка за потенциал на партията да прави нещо. Протестът не е рисков, той е малко като разходка до София . Би бил рисков, в случай че се провежда против цените на тока, на питателните артикули. Социалният митинг е по-опасен от този, за който даже не разбрах какво желаят, тъй като се приказват единствено клишета ". 

Това сподели пред БНР журналистът Копринка Червенкова. 

Според нея,  ако партията остане на ниво документи, няма късмет да продължи за дълго в дейната политика

" Костадин Костадинов е прекомерно сладкодумен, би трябвало да обере експанзията в говореното, с цел да има триумф. Българинът е песимист и не има вяра на такива словоохотливи лозунги ". 

В предаването " 12+3 " журналистът направи коментар за първите месеци на новите ръководещи: 

" Трябва да се даде толеранс. Те още не са си създали екипите.  Както са разпределени министерствата и както им е дадена опция да си вършат екипите, по този начин ще се разбере коя партия какво може . Отсега потегля борбата за идващите избори. Които няма да са след четири години, а по-рано. Но зависи по какъв начин ще тръгнат нещата.  Пред това държавно управление има два тежки казуса - РСМ и НАТО ". 

По думите на Червенкова войната на Министерство на вътрешните работи с прокуратурата би трябвало да продължи и да завърши с надвит край за Министерство на вътрешните работи. 

" Един от ефикасните министри в това държавно управление е Бойко Рашков ". 

Интервюто с Копринка Червенкова можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР