ПРОТЕСТ ЗА ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ НА МЕДИЦИТЕ, НО БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ

...
ПРОТЕСТ ЗА ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ НА МЕДИЦИТЕ, НО БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ
Коментари Харесай

Седмицата в абсурди

ПРОТЕСТ ЗА ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ НА МЕДИЦИТЕ, НО БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ ВСИЧКИ В СФЕРАТА
Основното искане на лекарите и медицинските чиновници е минималната заплата в бранша да стартира от 900 лв. за експертите по здравни грижи в общинските болници; 950 лв. за експертите по здравни грижи в университетските лечебни заведения и надлежно 1100 лв. и 1200 лв. начална стартова заплата за лекарите. Протестът на медиците е подсилен от главните синдикати: Федерацията на синдикатите в опазването на здравето към КНСБ, Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България и Българската асоциация на експертите по здравни грижи. Няма обаче поддръжка от протестиращите от март насам медицински сестри, както и от Българския лекарски съюз.
Коментар на Actualno.com : Някой не желае пари? Не, някои очевидно узряха, че не би трябвало да има врътка на техен тил да прибират всички пари

ВЕЧЕ ТРИ МЕСЕЦА АНТИКОРУПЦИОННАТА КОМИСИЯ ЧАКА НОВИЯ СИ ШЕФ
Представителите на болшинството шикалкавят и си " трансферират топката " в затворен кръг, като настояват, че никой не знае нищо за бъдещия претендент.
Коментар на Actualno.com : Мерят тераси несъмнено!

ЛИДЕРЪТ НА " ВЪЗРАЖДАНЕ " ПРЕДУПРЕДИ, ЧЕ ЩЕ РАЗДАВАТ ПРАВОСЪДИЕ ЗАРАДИ КРИМИНАЛЕН СЛУЧАЙ (ВИДЕО)
Причината за мощните думи е случай, който наподобява като чисто престъпен, само че в който Костадин Костадинов и съидейниците му от " Възраждане " виждат политически отенък. Става въпрос за нахлуване с лопата против Людмил Зарев от село Петърч поради скандал на детска площадка. Скандалът избухва, откакто брачната половинка на Людмил – Кристина, прави забележка на няколко роми, вкарали куче на детската площадка, а то пробвало да ухапе сина на Людмил.
Коментар на Actualno.com : Ето по този начин се връщаме към едни мрачни времена и порядки - като няма страна...

НЕ Е ЯСНО КОГА ОКОНЧАТЕЛНО СТАВА ЯСНО КАКВО съдебна експертиза СЛУЧВА С ДЖОК ПОЛФРИЙМАН
Според адвокати не е ясно по какво произвеждане ще се произнесат съдиите, с цел да може да се каже кой е законовият период по случая.
Коментар на Actualno.com : Австралия най-после ще ни обясни едно хубаво!

БОРИСОВ ЗА АЕЦ " БЕЛЕНЕ ": ИМАМЕ ШАНС ЗА АМЕРИКАНО-РУСКО-ФРЕНСКИ ПРОЕКТ
" Имаме късмет да създадем доста добър план – с General Electric, " Росатом ", Areva, в този момент " Фраматом ", сподели Бойко Борисов пред американския бизнес в България.
Коментар на Actualno.com : Айде бе - а няма ли да е американо-руско-френско-китайско-южнокорейско-севернокорейски план?!

ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ ЩЕ БУТА ТЕРАСАТА, ОТТЕГЛИЛ ЖАЛБАТА В АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД
Решението на някогашният началник на антимафиотите е станало след напън от страна на премиера Бойко Борисов. Борисов самичък си го призна няколко часа по-късно.
Коментар на Actualno.com : За по 100-тина хиляди евро годишно в Испания ще я бутне и самичък!

ПРЕДИЗБОРНО ОТ БОРИСОВ: НЕ съдебна експертиза ЛИ РАДВАТЕ НА НАЙ-ВИСОКИЯ Брутният вътрешен продукт В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ?
" Апартаментгейт ни разруши ", съобщи той и добави " какъв брой министри, какъв брой депутати отстраних ", с цел да убеди хората, че това е инцидентно, не модел. Затова успеха на евроизборите посочила, че хората повярвали, съгласно водача на ГЕРБ.
Коментар на Actualno.com : Не, тъй като е най-нисък в Европейски Съюз! Но ще се зарадваме да обещаеш да стане най-високият!

КЛИЕНТ ЗАСПА В ТАКСИ И съдебна експертиза ОЗОВА НА ДРУГИЯ КРАЙ НА ШОТЛАНДИЯ
Живеещият в Единбург Джоузеф Фърджи хванал такси след ваучър до дома си, който се намирал на 3 км. от него.
Коментар на Actualno.com : Шотландските бакшиши очевидно са номер едно!

УПРАВИТЕЛЯТ НА НЗОК ДЕ ФАКТО ОБВИНИ ОБЩИНИТЕ ЗА ЗАПЛАТИТЕ НА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ
Дали и какви пари стигат до медицинските сестри, зависи от управленията на лечебните заведения. Проблемът е на процедура в общинските лечебни заведения. Така шефът на НЗОК доктор Дечо Дечев оправда страната за прословутите 50 млн. лв. за заплати на медицинските сестри и служащи, които станаха 6 млн. лв..
Коментар на Actualno.com : Ама несъмнено, няма я държавната власт да е отговорна!

ЩЕ ИМА ЛИ ЗАПЛАТИ В Организация на обединените нации ПРЕЗ НОЕМВРИ?
Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш сподели, че е доближат " най-големият недостиг от десетилетие насам ". " През ноември няма да имаме задоволително пари, с цел да покрием разноските за заплати. Работата ни и промените, които вършим, са изложени на риск ", добави ръководителя на организацията, в която членуват 193 страни.
Коментар на Actualno.com : И там щом няма...

В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СЪБИРАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ, ОТКОЛКОТО В УЧИЛИЩАТА
Сумите варират съгласно възрастта на хлапето. Настойниците на малчуганите от първа група най-често заделят към 50-60 лева, с цел да обезпечат всички нужни пособия, консумативи и играчки и дарове за госпожите. На изхода на детската градина обаче сумата може да набъбне до 100-110 лева В същото време родителите на учениците в 11-и и 12-и клас минават по-тънко и се бъркат единствено за застраховка и " непринудено " подаяние, които възлизат на към 30-35 лева, написа в. " Монитор ".
Коментар на Actualno.com : От рано да е ясно по кое време почва да е дрането.

УКОР И КЪМ BTV И Народоосвободителна въстаническа армия ЗА ДЕТСКАТА ИСТЕРИЯ, ДОНЧЕВ ШИКАЛКАВИ ЗА СИДЕРОВ
Родител от ромски генезис съобщи пред камерата на Нова телевизия, че можел да потвърди по какъв начин bTV и Нова телевизия качвали клипове по какъв начин се вземат деца без причина – остарели клипове.
Същевременно Томислав Дончев се съгласи, че акцията за локалните избори не почнала добре, тъй като се получило, че в този момент гласоподавателят трябвало да избере от този, който е минимум очернен. Дончев, обаче, не отговори за какво тогава ГЕРБ не работи с освен това от изказвания при скандалното държание на Волен Сидеров в " Референдум " и дали това не значи в действителност насърчаване на такова държание. " Въпросът е да не се минава една граница от взаимни отстъпки ", посочи вицепремиерът, съгласно който обстановката към този момент е покрай съответната граница, само че не сподели какво би трябвало да стане, с цел да бъде мината границата.
Коментар на Actualno.com : Ще се поправят всички като минат границата - но различен път!

КРАЛЕВ НЕ МОЖЕЛ ДА ВЪЗДЕЙСТВА НА БФС ЗА СВОЕВОЛИЯ СРЕЩУ МЕДИИ
Не мога да приема сходни дейности, съобщи спортният министър по отношение на отнетата акредитация на bTV от Българския футболен съюз. Неприятно е, не мога да го разясня. Доколко са нарушени правила на УЕФА или не са нарушени, не мога да кажа. Противно на мнението, министърът няма толкоз огромна власт над федерацията. Аз не съм склонен с този метод на деяние, сподели Красен Кралев.
Коментар на Actualno.com : За какво тогава е министър?

JOHNSON&JOHNSON ЩЕ ПЛАТИ РЕКОРДНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА АМЕРИКАНЕЦ
Johnson&Johnson би трябвало да заплати 8 милиарда $ отплата на мъж за това, че американската компания не е предизвестило него и други консуматори за нежелан непряк резултат на невролептично лекарство.
Коментар на Actualno.com : Тук мълчим, думи не ни стигат!

ЕДИНОДУШНО, ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ ПУСНА ГЕШЕВ ДО ФИНАЛНОТО ИЗСЛУШВАНЕ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР
Изказвания по-късно нямаше, като надлежно не беше издигнат въпроса за успеваемостта на Гешев като прокурор - да приключи повдигнати обвинявания с присъда.
Коментар на Actualno.com : Никой нищо не пита, че ще стане незабавно неточност!

ВОЛЕН КАНИ ДЖАМБАЗКИ НА ДУЕЛ
" Каня от на следващия ден, 10 октомври, претендента за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки където и когато пожелае на физически дуел по всевъзможен начин и последици от това ", разгласи Сидеров, представен от пресцентъра на партията му.
Коментар на Actualno.com : Ама до гибел ли?

АНКАРА: ОПЕРАЦИЯ " ИЗВОР НА МИРА " В СИРИЯ ПРОТИЧА Пожарна охрана ПЛАН
В две обособени трансгранични интервенции Турция откри надзор върху повърхност от 4000 кв. км в Сирия. От 2016 година насам Анкара организира две огромни военни интервенции в Северозападна Сирия - „ Щита на Ефрат “ и „ Маслинова клонка “.
Коментар на Actualno.com : Най-сигурно става мир като убиваш и гониш!

НАСЛЕДНИКЪТ НА ПЛАМЕН ГЕОРИЕВ ИЗГЛЕЖДА НЯМА ДА БЪДЕ ПРОВЕРЯВАН ЗА ИМУЩЕСТВО
Съгласно закона претендентът подава декларация и след избора се прави инспекция.
Коментар на Actualno.com : Всъщност Бойко Борисов я прави, като му кажат какво да открие

ШЕФЪТ НА " АРТЕКС " КЪМ " БИВОЛЪ ": " ГОЛЯМА ГРЕШКА НАПРАВИХТЕ "
Причината за думите - забавна фотография с артиста Веселин Маринов, притежателя на строителна компания " Артекс " - арх. Пламен Мирянов, Николай Колев - брачният партньор на Ваня Колева, някогашен зам.- министър на спорта и Цветан Цветанов - техен кум.
Коментар на Actualno.com : Голяма неточност е обстановката, в която живем

ЗАРАДИ ЛИПСА НА КВОРУМ, ПАРЛАМЕНТЪТ НЯМА ДА ЗАСЕДАВА ДНЕС, ОТПАДНА ИЗСЛУШВАНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ
В зала се записаха 112 народни представители, при нужни 121.
Коментар на Actualno.com : Друго си е да се облизваш за следващата лентичка, вместо да обясняваш за какво Национална агенция за приходите е такава пробита кофа.

В ПАРТИЯТА НА СЛАВИ НАСТЪПИХА НЯКОИ ПРОМЕНИ (ВИДЕО)
Прeди дни в caйтa нa новия политически план бяхa oпoвecтeни вcички кooрдинaтoри пo грaдoвe. В cпиcъкa обаче вeчe имa и прoмeни.
Коментар на Actualno.com : Кога я сътвориха тази партия, по кое време към този момент промени...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР