Протест срещу противоепидемичните мерки, които влизат в сила от утре,

...
Протест срещу противоепидемичните мерки, които влизат в сила от утре,
Коментари Харесай

В Хасково стягат протест срещу зеления сертификат

Протест против противоепидемичните ограничения, които влизат в действие от на следващия ден, провеждат в Хасково. Насрочен е за 17 часа на пл. „ Свобода “, в събота.

Организаторите оповестиха, че няма да позволен митингът да се политизира. В него от профилите си във Facebook афишират, че ще се включат хора от разнообразни сектори- юристи, икономисти, ресторантьори и даже лекари.

Както към този момент е известно, от на следващия ден всички действия, които се правят на закрито, ще се правят единствено при съществуването на зелен документ - приключен цикъл на имунизация, преболедуване, съществуване на ПСР тест в границите на 72 часа или антигенен в границите на 48 часа. На процедура заведенията, театрите, музеите, галериите и други могат да работят единствено, в случай че и личният състав, и посетителите имат документ.

В общините с 14дневна дневната заболеваемост от над 750 на 100 хиляди население, ще бъдат прекратени присъствените образователни занимания. За Хасковска област заболеваемостта е 301 на 100 000 души и попада в алената коронавирус зона.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР