Протест срещу насилието над животни ще се проведе във Варна

...
Протест срещу насилието над животни ще се проведе във Варна
Коментари Харесай

Протест във Варна за по-тежки наказания за убийци на животни

Протест против насилието над животни ще се организира във Варна на 15 януари. Демонстрацията под надпис „ Отивате в пандиза, садисти!!! ”е планувана за 15:00 ч. пред постройката на правосъдната палата. По същото време акции ще има в още 13 български града.

Исканията са за по-високи и ефикасни санкции за насилниците и убийците на животни.

Това е вторият народен митинг в границите на месец и половина. В началото на декември Варна също беше измежду градовете, в които имаше демонстрации за отбрана на кучето Мечо, измъчвано от 37-годишния Захари Шулев от София.

„ Твърде доста хора избират да живеят надълбоко в Средновековието и се гордеят с този факт. Назрял еобачемоментът да променим това. Затова ни е необходим всеки един от Вас! С обети и писане на мнения не става. Със закани и просто издание на следващия случай на безчовечие над животно НЕ ПРОМЕНЯМЕ нищо. Затова дано да излезем на 15-ти - за една по-нормална, една по-добра и по-справедлива страна. Защото убийците на животни през днешния ден са убийци на деца на следващия ден ”, молят уредниците на митинга във Варна. Чрез обществените мрежи присъединяване в него до момента са декларирали близо 30 души.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР