Протест на служители на МВР ще се състои във Видин

...
Протест на служители на МВР ще се състои във Видин
Коментари Харесай

Полицейски протест във Видин

Протест на чиновници на Министерство на вътрешните работи ще се състои във Видин във вторник, 3 ноември. Подадено е заявление в Общината, сподели за Радио Видин Емилиян Недялков, регионален ръководител на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

" От 12:00 часа пред Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Видин, при съблюдаване на всички правила, ще имаме разстояние, в случай че би трябвало ще заемем по-голяма повърхност, да не сътворяваме предпоставки сред чиновниците. "

Служителите на Министерство на вътрешните работи упорстват заплатите им да бъдат увеличени, поради изключителния труд по време на коронакризата. 

" Служителите се чувствате един тип афектирани от отношението на държавното управление към тях. Излиза, че в битката сме на първа лина, а когато става въпрос за нарастване, те са под чертата. Искаме равнопоставеност с тези, на които поради COVID-19 е увеличено заплащането до 30% с разпореждане на Министерския съвет. И ние желаеме съответна мярка. "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР