Протест и палатков лагер е организиран в подкрепа на отстранения

...
Протест и палатков лагер е организиран в подкрепа на отстранения
Коментари Харесай

Съкратиха отново инспектора, който алармира за "Химко" и червения живак

Протест и палатков лагер е проведен в поддръжка на отстранения за повторно екоексперт от Враца.

Мъжът даде публичност на случаите с рисковия серовъглерод и с нерегламентираното предпазване на червен живак в града.

Снимка: btvnovinite.bg

Част от хората пристигнаха в негова отбрана с децата си.
Инспекторът, алармирал за отровите в „ Химко “, може още веднъж да бъде уволнен Местни във Враца влязоха в спор с екоминистъра Емил Димитров за ориста на Георги Караиванов
Преди година уволнен и върнат на работа от премиера, през днешния ден инженер Георги Караиванов губи работата си поради съкратена служба.

„ Тръгвам си, тъй като си правя работата както би трябвало и се усещам горделив за това, което направих за хората в града, за живота и здравето им. От друга страна, даже съм погнусен, че това се случва в една естествена страна “, съобщи инж. Георги Караиванов.
Опасният серовъглерод: Изнесоха химикала от някогашния цех „ Химко " Цялото количество от веществото към този момент е в Сърбия
Със съдействието на Караиванов по bTV ви разказахме за 110-те тона серовъглерод, стопанисвани от компания на народен представител на територията на някогашния торов колос „ Химко “. Съкратеният екоексперт заведе медиите и в изоставени хранилища и сподели по какъв начин без контрол се съхранява червен живак.

Снимка: btvnovinite.bg

При първото му премахване персонално министър председателят се застъпи и го върна на работа. Сега от екоинспекцията се обосновават със редуциране в щата, което, визира само Караиванов. Директорът отхвърли да обоснове претекстовете си.
Враца под паника поради рискови химикали (ОБЗОР) Открити са десетки сандъци с химикали и червен живак в стъклени опаковки
Караиванов ще търси правата си в съда. А палатковият лагер остава, до момента в който специалистът не бъде върнат на работа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР