Протест и контрапротест на жълтите павета след 2 часаДва протеста

...
Протест и контрапротест на жълтите павета след 2 часаДва протеста
Коментари Харесай

Божков дирижира от Дубай клакьорите на Радев

Протест и контрапротест на жълтите павета след 2 часа
Два митинга ще се срещнат след два часа в Триъгълника на властта на жълтите павета. Първия е дирижиран от Дубай. Хазартният олигарх Васил Божков, който е с 18 допустимо най-тежки обвинявания и се укрива от правораздаването, още сутринта би тъпана: Протест до дупка. Вчера в София, през днешния ден – в цяла България, разгласи от фейскбука си беглецът милиардер.  Клакьорите на Радев, които той през вчерашния ден поздсрави с вдигнат пестник, се готвят за втора поредна вечер да стачкуват против кабинета. Снощи на паветата се сляха в едно симпатизантите на Корнелия Нинова, Мая Манолова, АБВ и " Възраждане " дружно с хората на Христо Иванов от " Да, България ".

ВИЖ ОЩЕ: Радев влезе в ролята на Кръстника

В същото време обаче се готви и контрапротест в отбрана на държавното управление. Той е с начален час 19.00. " ДА ЗАЩИТИМ ФЛАГА И ЕВРОПЕЙСКИЯ ПЪТ НА БЪЛГАРИЯ ", е надписът на МИТИНГА, на който се чака да се съберат стотици симпатизанти на ГЕРБ. Поддръжници на кабинета се готвят да дойдат от цялата страна в центъра на столицата.

" Приятели, тази вечер от 19:00 часа да защитим законно определеното държавно управление на България! Никой не може да си разреши да назовава " мутри " хората, които работят за бъдещето на България. Събираме се пред Министерския съвет, с цел да покажем, че няма да се подадем на режисираните сценки! ", прикани пиарът на ГЕРБ Никола Николов.

Припомняме, че президентът, който през вчерашния ден влезе в ролята на Кръстника, позволявайки на екзалтирани почитатели да му целуват ръка като на дон Корлеоне, приключи речта си на тротоара с думите: Мутри, вън!

" >
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР