Простреляната Мирослава Михайлова изчезна! 48-годишната жена, спрягана за любовница на бившата

...
Простреляната Мирослава Михайлова изчезна!
48-годишната жена, спрягана за любовница на бившата
Коментари Харесай

Ето къде се скри простреляната любовница на Алексей Петров!

Простреляната Мирослава Михайлова изчезна!

48-годишната жена, спрягана за държанка на някогашната балета, е напуснала България. И съгласно източници в никакъв случай няма да се върне в България, с цел да не последва същата орис.

Името й се прочу около показното ликвидиране на Алексей Петров.Тя бе простреляна на 16 август, когато двамата с Петров са се разхождали из Витоша.

Мирослава също отнесе един патрон, само че оцеля. И откакто я оперираха в „ Пирогов “ и интервал на възобновяване е напуснала болничното заведение. За това свидетелстват и докторите, които настояват, че дамата е изписана в положително здраве.

Но оттук-нататък дирите й се губят.Мирослава я няма от известно време, само че не е отвлечена, тъй като околните й не оповестяват за това.

Спряганата за държанка на Алексей Петров не е и на санаториум за възобновяване на здравето. Според непотвърдена информация, тя си е стегнала куфарите, взела си е сина, за който се счита че е от Петров  и вечно е напуснала рамките на България. И това решение е изцяло разбираемо, а и съответно.

Мирослава Михайлова единствена и видяла убиеца на Алексей Петров. И в случай че остане в България, това е еднакво на сключване на смъртната си присъда.Затова и от полицията я търсят, само че без триумф.

Мирослава Михайлова не е търсена, нито има престъпно досие, по тази причина умерено може да напусне страната. Както и го е направила, настояват източници.

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР