Прострелян от разгневен близък на пациент – така виждаме Иво

...
Прострелян от разгневен близък на пациент – така виждаме Иво
Коментари Харесай

Куршум прониза Иво Фотев в Откраднат живот - slava.bg

Прострелян от ядосан непосредствен на пациент – по този начин виждаме Иво Фотев в първия епизод на новия сезон на „ Откраднат живот “. Това се случи още във втората сцена с присъединяване на артиста Васил Бинев, съумял да построи един от най-мразените персонажи в здравната драма.

Фотев и този път ще се окаже по-корав от патрона, пронизал рамото му. А със задачата да се погрижат за него се заемат лекар Кръстева (Янина Кашева), лекар Чилингирова (Любомира Башева) и лекар Огнянова (Диана Димитрова), които се трансфораха в заложници.

Както и самите артисти дадоха обещание, първият епизод на „ Антитела “, каквото наименование носи сезона, започва със женитба – тази на Огнянова и Ковачев (Велислав Павлов). Дали двамата ще могат да си кажат заветното „ да “ след нападението в „ Света Анастасия “ следва да разберем.

Сюжетът с новия ковид продължава, като към този момент е налице и първият инфектиран доктор от екипа – проф. Цонев (Владо Пенев), който го грози интубация в резултат на утежняване на положението. В премиерната серия екипът на „ Откраднат живот “ сподели по какъв начин пандемията се отразява и на медиците, които с дни не напущат карантинната зона за лекуване на COVID-19 в болничното заведение.

Владо Карамазов няма да се завърне в актуалните епизоди. Това стана ясно, откакто героят му Христо Карагьозов стартира работа в „ Свети Кирил “ и завърши връзката си с Кая (Неда Спасова) посредством писмо, обещано й от новата му обичана.

В епизода не липсваха и комични моменти, измежду които попадна и залога, проведен от доцент Мазов (Моню Монев), по отношение на това дали Огнянова ще се появи на втората си женитба с Ковачев.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР