Пространството по бул. Драган Цанков, край Руското посолство у нас,

...
Пространството по бул. Драган Цанков, край Руското посолство у нас,
Коментари Харесай

Алея до руското посолство ще носи името „Героите на Украйна

Пространството по бул. " Драган Цанков ", край Руското посолство у нас, ще носи името " Героите на Украйна ", a градинка наоколо ще се споделя " Борис Немцов ". Това одобри културната комисия към Столичния общински съвет.

Първоначалното желание беше да се обособи нов площад " Героите на Украйна " в пространството от двете страни на бул. " Драган Цанков " пред съветското посолство. Идеята не можа да се реализира, защото се оказа, че цялата повърхност не е единствено общинска, а има и частна благосъстоятелност. Алеята ще е дълга 96 м, сред ул. " Незабравка " и ул. " Никола Мирчев ".
 Излизаме на шествие в София и бдение със свещи в Пловдив 5 апр 2022 | Потресени от зверствата в Буча и омерзени от реакциите на част от българите, които настойчиво повтарят кремълските...
С решението се разпорежда да бъде направен план за облагородяване на алеята.

“Не е значима размера. Извършваме символен и честен акт, който е чисто човешки. Мина времето на снишаване и неутралитет. Ние, естествените, демократично мислещи хора, не желаем да бъдем безучастни”, съобщи Веселин Калановски от Демократична България, вносител на отчетите.

По този метод България се причислява към редица страни, които показаха своята към протичащото се в Украйна посредством алегоричен акт - преименуване на улици наоколо до съветски посолства.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР