Просторни светли коридори с много цветя и приветливи класни стаи,

...
Просторни светли коридори с много цветя и приветливи класни стаи,
Коментари Харесай

Училище за чудо и приказ удари първи звънец в Бургас

Просторни светли коридори с доста цветя и приветливи класни стаи, обзаведени съгласно потребностите на децата, посрещат първите възпитаници в най-новото бургаско училие " Александър Георгиев Коджакафалията ".

Училището е ситуирано в постройката на някогашния пансион, който претърпя главен външен и вътрешен ремонт през последната година. Сега постройката има напълно нов образ, откакто бе санирана, в двора бяха построени нови спортни площадки и озеленяване, а стаите и коридорите претърпяха цялостна смяна на визията и функционалността си. Освен това учебното заведение бе обвързвано посредством топла връзка със постройката на Френската и Математическата гимназия.

В коридорите са инсталирани шкафчета, в които учениците ще могат да оставят учебниците и помагалата, които употребяват в учебно заведение и по този начин няма да им се постанова всеки ден да носят тежките раници. Шкафчетата към този момент са надписани с имената на децата, които ще получат ключ за тях. В стаите пък има проектори, които ще прожектират просветителни филмчета на учениците. Всяка стая е обзаведена по друг метод, съгласно просветителната стратегия.

Днес те бяха украсени с балони и моркови, цялостни с лакомства, които да издигнат настроението на учениците за първия им образователен ден.





Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР