Проспериращият боксьор в тежка категория Джарел "Голямото бебе" Милър може

...
Проспериращият боксьор в тежка категория Джарел "Голямото бебе" Милър може
Коментари Харесай

Джарел Милър спря Мариуш Вах в деветия рунд

Проспериращият боксьор в тежка категория Джарел "Голямото бебе " Милър може и да не впечатли доста хора с представянето си предходната вечер, само че той съумя да надделее над постоянния деец Мариуш Вах, а идната борба на Милър може да бъде и против Антъни Джошуа.

Милър усъвършенства професионалния си връх на 20-0-1 (18 КО) посредством техническия нокаут в деветия рунд, които му обезпечи успеха над Вах (33-3, 17 KO).

Реферът реши да спре срещата, защото полякът много звучно показваше, че има сериозен проблем в дясната ръка, евентуално от претърпяна фрактура в средата на борбата.

29-годишният Милър водеше в статистиката и преди срещата да бъде спряна.

Той бе пласирал 204 удара против 95 на неговият конкурент, а забележителните удари бяха преброени до 156 на 49, в това число и много съществени удари в тялото, които много постоянно липсват от статистиките в борбите в тежка категория в актуалната епоха.

Ако Милър се изправи против Джошуа в идната си борба, той ще бъде безспорен новобранец в против първенеца на IBF, IBO и WBA, който неотдавна записа поредна победа, откакто отхвърли Карлос Такам в 10-ия рунд на борбата им в Кардиф.

Но най-малкото като конкурент, който има огромна уста и умее да приказва, Милър би оказал помощ много в грабването на интереса на почитателите и затова в продажбата на билети.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР