Прословутата бивша звезда от NFL и заподозрян в убийство О

...
Прословутата бивша звезда от NFL и заподозрян в убийство О
Коментари Харесай

Безчувствено изявление от 18 думи на адвоката на О Джей Симпсън, обявяващо тайно погребение, тъй като той е кремиран

Прословутата някогашна звезда от NFL и обвинен в ликвидиране О Джей Симпсън е кремиран скрито, без проекти за обществен мемориал, като нови детайлности за гибелта му става ясно. Адвокатът му Малкълм ЛаВергн употребява безчувствено изказване от 18 думи, с цел да разгласи, че Симпсън е кремиран в Palm Mortuary в центъра на Лас Вегас след гибелта му на 10 април.

„ Мога да потвърдя, че О Джей Симпсън е бил кремиран ", сподели ЛаВерг, добавяйки: „ И други участваха, само че не разгадавам кои. "

LaVergne се въздържа от шерване на спомагателни детайлности за процеса, само че разкри, че няма проекти за обществен мемориал за противоречивата звезда. Той също по този начин загатна, че ръководи тръста и имуществото на Симпсън в щатския съд на Невада и че останките на Симпсън ще бъдат дадени на децата му, „ да вършат с тях каквото желаят, съгласно желанията на татко им “.

Симпсън умря на 76-годишна възраст на 10 април, откакто беше диагностициран с рак на простатата предходната година. LaVergne посети Симпсън тъкмо пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР